+38(098)236-34-14 info@shafranspice.com
To main

Барвники, консерванти і смакові добавки: на що зважати, купуючи їжу

Які купити приправи, спеції – залежить від того, що і з чого збираєтеся готувати – з риби, м'яса, курки чи овочів. Щоб не витратити зайвих грошей на закупівлях, слід скористатися перевіреним досвідом кухарів.

На що треба зважати, купуючи їжу

Вся продукція проходить сувору технологічну перевірку у власній технологічній лабораторії.

Для зручності наших клієнтів наявність експериментальної лабораторії дає можливість створювати дослідні зразки вже готової м’ясної продукції в мінімальних обсягах, а не проводити вироблення безпосередньо на виробництві.

Піднімаємо якість виробництва

З точки зору споживача розібратися рекомендую так. На українському ринку є компанії, що надають надійну і постійну якість спецій. Давайте визначимося з ознаками продукції, яку можна купувати:

Які купити приправи, спеції

Вибір приправ та спецій залежить від того, що і з чого збираєтеся готувати – з риби, м’яса, курки чи овочів. Щоб не витратити зайвих грошей на закупівлях, слід скористатися перевіреним досвідом кухарів.

  1. Вся продукція проходить сувору технологічну перевірку у власній технологічній лабораторії.
  2. Ви тривалий час зустрічаєте ці продукти і багато років користуєтеся ними без нарікань
  3. Найперше слід звертати увагу на пакування.
  4. На підприємстві впорядкований і систематизований процес зберігання сировини і відпуску готової продукції на складах компанії, який передбачає наступні процедури контролю

Наші технологи надають практичну допомогу клієнтам по оптимальному використанню інгредієнтів на виробництві, розробляють і впроваджують прогресивні технології і рецептури.

Поділитися новиною

Write to us

We will consult and show you all about spices